Den nye Argumentasjons-guiden er her!

Arbeidet med likestilling og mangfold i kultursektoren er avgjørende for å skape et både rikere og friere kulturliv for alle. Men på veien dit kan vi av og til møte på innvendinger og motstand som hindrer fremgang. Derfor er vi glade for å gi ut den nye og reviderte Argumentasjonsguiden vår.

Tre Argumentasjonsguiden-brosjyrer

I den oppdaterte guiden har vi samlet de vanligste innvendingene mot likestillings- og mangfoldsarbeid i kultursektoren. Med solid forankring i fakta og forskning presenterer vi nå oppdaterte argumenter som kan bidra til å bryte ned barrierer og inspirere til positiv endring.

I tillegg til å tilby en oversikt over vanlige påstander og forslag til effektive motargumenter, gir guiden en grundig innføring i samfunnsnormene som former våre holdninger. Den identifiserer også ulike hersketeknikker som man kan møte på i samtaler og diskusjoner, og gir råd om hvordan man kan stå imot disse.

Den reviderte Argumentasjonsguiden er ment som et felles verktøy for alle som ønsker å bidra til en rettferdig og åpen kulturbransje. Vi håper at den oppdaterte guiden vil gjøre det enklere å delta i viktige samtaler om like muligheter og rettigheter i kulturlivet, enten det er i jobbsammenhenger eller privat.

God lesning!

Har du forslag eller innspill til videreutviklingen av guiden? Send en e-post til hei@balansekunst.no

Forrige
Forrige

Balanseprat: Hvordan kan kulturvirksomheter løfte samiske perspektiver?

Neste
Neste

Første innkalling til årsmøte i foreningen Balansekunst