Ida Helene Benonisen og Hediyeh Azma kommer på årsmøtet vårt!

Det blir en ettermiddag med mulighet for sosialisering, spennende planlegging og ikke én, men to doser av kulturelle innslag som vil begeistre.

Balansekunst ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøtet fredag 31. mai kl. 14.00 - 16.00 på Sentralen i Oslo. Møtet foregår i Kronesalen i 5. etasje.

På årsmøtet skal vi se på årsrapporten og årsregnskapet for 2023, høre styrets beretning fra styreleder Thomas Valle, godkjenne budsjett for 2024, og snakke om medlemskontingent og andre vedtektsendringer! Vi skal også velge styremedlemmer, styreleder, revisor og valgkomité.

Møtet vil begynne og avslutte med et kulturelt innslag, med Ida Helene Benonisen i starten og en avsluttende opptreden ved Hediyeh Azma.

Portrett av Ida Helene Benonisen.

Foto: Rasmus Berg

Ida Helene Benonisen (hun/de) er en samisk-norsk slampoet. Sammen med Asha Abdullahi driver de slamscenen Blue Monday på SALT i Oslo. Her arrangeres workshops, skrivekvelder og poesikvelder. Ida er også aktiv som slampoet. Hun bruker poesien til å uttrykke både det personlige og nære, samt som et verktøy i sin aktivisme og politiske engasjement. Under Fosen-aksjonen ble Idas poesi en viktig del av demonstrasjonene da hun gikk inn på Olje- og energidepartementet for å protestere mot bruddene på menneskerettighetene mot Fosen-samene. Senere har hennes poesi blitt framført på steder som Operaen og Nasjonalteateret.

Foto: Jòzsef Gorácz

Hediyeh er en iransk danser, koreograf og pedagog som bor og jobber i Norge. Hun begynte å trene i klassisk iransk dans i en alder av 12 år. I løpet av de neste 13 årene raffinerte hun ferdighetene sine i denne tradisjonelle kunstformen, samtidig som hun utforsket folkloristiske danser og ballett. Hediyeh jobber for å bevare denne kunstformen ved både å sette opp korte forestillinger på kulturelle arrangementer og ved å inkorporere dette kulturelt rotfestede bevegelsessystemet i sine kontemporære koreografiske prosjekter.

Hediyeh er medgrunnlegger av danse- og musikkensemblet Tan-Nava i Norge, i tillegg til arbeidet med sitt eget dansekompani.

Forrige
Forrige

Disse søkte og fikk støtte fra Balansepotten 2024!

Neste
Neste

Hvilke ord bør jeg bruke?